Buchta s karamelovým pudingem / Cake with caramel pudding
Recept na tuhle buchtu už ani nevím, kde jsme vzali, protože je v našem zápisníku dlouho. Je to nejoblíbenější snídaně mých bratrů (a vlastně i oběd a večeře, protože by ji jedli nejraději pořád :D), a když ji udělám, je nejpozději večer pryč. Spojení těsta s pudingem udrží buchtu i po upečení vláčnou (a vlhkou a křehkou), takže byste nejraději nikdy nepřestali jíst. V receptu vám uvádím rovnou dvojitou dávku, jednoduchá nikdy nestačí.
Nákupní seznam:
Buchtu můžete servírovat se lžící zakysané smetany nahoře (čepička).
Ingredients:
Nákupní seznam:
- 8 vajec
- 400 g cukru
- 200 ml oleje
- 1200 ml mléka
- 400 g hladké mouky
- 2 prášky do pečiva
- 2 karamelové pudingy
- 1-2 zakysané smetany (dle chuti)
- skořicový cukr
Buchtu můžete servírovat se lžící zakysané smetany nahoře (čepička).
Ingredients:
- 8 eggs
- 400 g granulated sugar
- 200 ml oil
- 1200 ml milk
- 400 plain flour
- 24 baking powder
- 74 g caramel pudding powder
- 200 - 400 g sour cream
- 20 g cinnamon sugar
Tak jsi mi zase rozšířila obzory. Tento recept jsem nikdy neviděla.
OdpovědětVymazatTo jsem ráda :) určitě vyzkoušej a dej mi vědět
Vymazat